انواع برندینگ در صنعت ساختمان

انواع برندینگ در صنعت ساختمان

انواع برندینگ در صنعت ساختمان


انواع برندینگ در صنعت ساختمان : برندسازی یکی از روش‌های تأثیرگذار در موفقیت تجاری کالاها و یا ارائه خدمات می‌باشد. برندسازی می‌تواند برای هر محصول تحت هر شرایط تجاری صورت پذیرد. این ایده برای برجسته کردن ویژگی‌های محصول و یا ارائه‌ی متمایزی از خدمات است. برندینگ ساختمان نیز یکی از بهترین روش‌ها برای معرفی تأثیرگذار بناهای عمرانی است.

انواع برندینگ در صنعت ساختمان با هدف ایجاد تعامل در کنار مخاطبین طراحی می‌شود. وقتی پروسه برندینگ ساختمان را تمام ‌و کمال انجام بدهید، حالا ساختمان مسکونی و یا تجاری و حتی خدماتی شما ماهیتی مستقل از شما دارد. ساختمان با حضور برندینگ دارای شخصیت اجتماعی می‌شود. شخصیتی تأثیرگذار که حالا مستقل از مالکانش در نگاه توده مردم دهان به دهان معروف می‌شود.

چرا به برندینگ نیاز داریم؟

برندسازی ایده تأثیرگذاری برای توسعه کسب و کارهای نوین می‌باشد. برند یک نام تجاری است که به ‌تنهایی تمام ماهیت معنوی و مادی هر محصول و یا هر مجموعه‌ای را همراه خود دارد. ما شرکت‌های بزرگ با فعالیت‌های جهانی را به نام برندها می‌شناسیم. این برند است که آینده تمام‌ عیاری از اعتبار و نمایش توانایی‌های هر مجموعه خواهد شد. برندسازی صنعت ساختمان نیز در راستای همین اهداف شکل‌ می‌گیرد.

10مورد از استراتژی برندینگ در صنعت ساختمان

انواع برندینگ در صنعت ساختمان

  • برند سازنده
  • برند معمار
  • برند مهندس
  • برند ساختمان

ساختمان هایی که برندسازی شده اند به اعتبار صاحب برند به اصطلاح خوش فروش هستند. حتی خریداران بدون بازدید و فقط به واسطه همین اعتبار ملک را خریداری می‌کنند. اکثر ساختمان های مارک دار یک سازنده در سطح شهر یک شکل ساخته می‌شوند و این امر باعث می‌شود تا برند ساختمانی شان بیشتر شناخته شود.

نکات مهم پروسه برندسازی در صنعت ساختمان

فرض کنید یک سازنده اولین ساختمان خود را ساخته و با برند شخصی خود معرفی می‌کند. حال اگر آن ساختمان با نمایی در سطح شهر معروف شود، نام و برند آن سازنده نیز تبدیل به نامی ماندگار خواهد شد. طوری که احتمالا سازه‌های بعدی او نیز با قیمتی بالا و خیلی سریع به فروش می‌رسد. در حال حاضر وضعیت برندسازی در صنعت ساختمان طوری شده که هر کدام از مناطق شهر تهران، سازندگان معروف خود را دارد. مثلا عموم مردم آقای فرزاد دلیری را به عنوان سازنده معروف منطقه یک می‌شناسند. این موضوع در حالیست که گاهی اوقات برندسازی حوزه ساختمان با برند سازه معروف می‌شود. مثل برج‌های رونیکا در هروی تهران که مجموعه بزرگی از ساختمان، فروشگاه، مدرسه و… بوده و همه آن‌ها با نام رونیکا شناخته می‌شود.

در ادامه قرار است به چند نکته مهم در زمینه برندسازی در صنعت ساختمان اشاره کنیم:

انتخاب نام

برندسازی در صنعت ساختمان هم درست مانند برندینگ در حوزه‌های دیگر، قبل از هر چیز نیاز به انتخاب نام دارد. نامی که برای برند خود انتخاب می‌کنید باید…

  • شما را از رقبایتان متمایز کند.
  • در ذهن مخاطب بماند.
  • نشانگر ارزش‌ها و رسالت شخصی شما باشد.

انتخاب شعار

در حوزه ساخت و ساز، شعارها می‌توانند تاثیرگذاری زیادی داشته باشند. شاید یک تولیدکننده پوشاک در پروسه برندینگ خود خیلی توجهی به انتخاب شعار نشان دهد؛ اما صنعت ساختمان فرق دارد. شعارها در این حوزه می‌توانند نشانگر اهداف، ویژگی‌های خاص و رویکرد شما باشند و نظر خریداران را به خود جلب کنند. توجه داشته باشید که شعار انتخابی شما باید کوتاه، مرتبط، مفهومی، تاثیرگذار و قابل درک باشد.

شناسایی مخاطب خود

وقتی شما در حوزه ساختمان سازی فعالیت دارید، هر فردی که به دنبال خرید ملک است نمی‌تواند مخاطب هدف شما باشد. شما ابتدا باید حوزه کاری خود را به شکل جزئی‌تر مشخص کنید. مثلا برخی از سازنده‌ها فقط روی ساخت ساختمان‌های مسکونی تمرکز داشته و برخی دیگر مشغول ساخت مجتمع‌های اداری و تجاری هستند. گاهی اوقات هم بعضی از شرکت‌های سازنده به شکل B2B فعالیت کرده و تمرکز خود را روی نوسازی دفتار، بازسازی انبارها، طراحی نقشه‌های معماری و… گذاشته‌اند. برای همین شما باید متناسب با حوزه کاری خود به دنبال مخاطب واقعی خودتان باشید و بعد برای برندسازی در صنعت ساختمان تلاشتان را ادامه دهید.

شناسایی رقبا

برای اینکه در پروسه برندینگ موفق باشید، تشخیص مخاطب هدف به تنهایی کافی نیست. شما باید رقبای خود را هم بشناسید و روند فعالیت آن‌ها را ارزیابی کنید. میزان فروش، استراتژی ساخت، نحوه تبلیغات و موارد دیگر را در شرکت‌ها و سازنده‌های رقیب تحلیل و بررسی کرده و متناسب با داده‌هایی که به دست آورده‌اید برای ساخت برند شخصی خود برنامه‌ریزی کنید.

تاثیر رسانه‌های اجتماعی در برندسازی صنعت ساختمان

بازاریابی

نکته مهم دیگری که روی برندسازی در صنعت ساختمان تاثیر ویژه‌ای دارد، پروسه بازاریابی خواهد بود. شما باید بتوانید برند خود را به مخاطب هدف بشناسانید. برای این کار می‌توانید از تبلیغات‌های محلی، کمپین‌های تبلیغاتی، فعالیت در فضای مجازی، همکاری با آژانس‌های املاکی و… استفاده کنید. همچنین توجه داشته باشید که طی پروسه بازاریابی برند خود، حتما تخصص‌ها و ویژگی‌های منحصربه‌فردتان را برجسته کنید. طوری که توجه مخاطب جلب آن شده و به سمت خرید از شما ترغیب شود.

همکاری با برندهای معروف

یکی از مواردی که می‌تواند به برند شما در حوزه ساخت و ساز اعتبار ببخشد، همکاری با شرکت‌های معتبر دیگر و برندهای معروف است. همچنین می‌توانید با حمایت از تیم‌های ورزشی فعال در منطقه برند خود را به دیگران معرفی کنید. در بعضی مواقع هم می‌توانید برند خود را در کنفرانس‌ها و رویدادهای مهم ساختمان‌سازی در معرض دید بگذارید.

تعهد

مورد مهم دیگری که در پروسه برندسازی در صنعت ساختمان نقش به‌سزایی دارد، تعهد به اصول کار و مشتریان است. وقتی شما در حال ساخت برند خود در حوزه ساختمان‌سازی هستید، یعنی قصد دارید با این فرایند، اعتماد و توجه مخاطبان را بخرید. پس نمی‌توانید بعد از رسیدن به مقصودتان آن‌ها را رها کنید.؛ چون در این صورت شکستتان در پروژه‌های بعدی قطعی خواهد بود. به همین منظور باید همواره توجهتان را به رضایت مشتریان معطوف کرده و نیازها، شکایات، خواسته‌ها و توقعات آن‌ها را در اولویت خود قرار دهید.

شناسایی عوامل موثر بر موفقیت برندینگ در صنعت ساختمان

سوالات متداول مقاله انواع برندینگ در صنعت ساختمان

۱. برندینگ در صنعت ساختمان چه اهمیتی دارد؟

برندینگ در صنعت ساختمان به شرکت‌ها کمک می‌کند تا از رقبا متمایز شوند، اعتماد مشتریان را جلب کنند و ارزش برند خود را افزایش دهند. این امر می‌تواند به جذب پروژه‌های جدید و بهبود روابط با مشتریان موجود منجر شود.

۲. مهم‌ترین عناصر یک برند قوی در صنعت ساختمان چیست؟

عناصر کلیدی یک برند قوی شامل لوگوی حرفه‌ای، پیام‌رسانی شفاف، تجربه مشتری مثبت، و اعتبارسنجی از طریق پروژه‌های موفق و رضایت مشتریان است که همگی به شناخت و اعتمادسازی برند کمک می‌کنند.

۳. چگونه می‌توان بهبود شناخت برند در صنعت ساختمان را اندازه‌گیری کرد؟

شناخت برند را می‌توان با تحلیل ترافیک وب‌سایت، مشارکت در شبکه‌های اجتماعی، بررسی بازخورد مشتریان، و تحلیل‌های فروش و تبدیل بهبود بخشید. استفاده از ابزارهای تحلیلی نیز می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد.

۴. نقش رسانه‌های اجتماعی در برندینگ صنعت ساختمان چیست؟

رسانه‌های اجتماعی ابزاری مؤثر برای ارتباط با مشتریان، به اشتراک‌گذاری پروژه‌ها و دستاوردها، و ایجاد جامعه‌ای از مشتریان و علاقمندان به برند است که می‌تواند تأثیر بسزایی در افزایش شناخت و تعامل برند داشته باشد.

۵. استفاده از داستان‌گویی در برندینگ شرکت‌های ساختمانی چگونه می‌تواند مؤثر باشد؟

داستان‌گویی به ایجاد ارتباط احساسی با مخاطبان کمک می‌کند و می‌تواند تاریخچه شرکت، چالش‌ها و موفقیت‌ها را به‌صورتی جذاب و قابل لمس به مشتریان منتقل کند. این روش به ایجاد برند انسانی و جذاب کمک می‌کند.

۶. چگونه می‌توان از تجربه مشتریان برای بهبود برندینگ در صنعت ساختمان استفاده کرد؟

جمع‌آوری و نمایش نظرات و تجربیات مثبت مشتریان می‌تواند به بهبود اعتمادسازی و تأیید اجتماعی کمک کند. انتشار داستان‌های موفقیت مشتریان و ارجاع‌های مثبت نیز به تقویت برند ارزشمند است.

مشاوره برندینگ در صنعت ساختمان

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *