اهمیت برندسازی در معماری

اهمیت برندسازی در معماری - سازندگان برتر

اهمیت برندسازی در معماری - سازندگان برتر


اهمیت برندسازی در معماری چیست؟

اهمیت برندسازی در معماری یکی از اصول مهم در موفقیت است؛ حوزه فعالیت کسب و کار مورد نظر می تواند تاثیر زیادی روی نحوه برند سازی برای آن موسسه یا سازمان داشته باشد. جالب است بدانید که در دنیای امروز که دیجیتال مارکتینگ و فضای مجازی بسیار محبوب شده است، اهمیت برندسازی بیشتر از قبل شده است.

تعداد افرادی که در حوزه معماری مشغول به کار هستند حدود ده درصد رشد داشته است این در حالی است که کل جمعیت به طور متوسط تنها ۸ درصد رشد داشته است. تخمین زده می شود که در سراسر دنیا حدود ۳ تا ۴ میلیون معمار وجود داشته باشد.

به همین دلیل برندسازی می تواند بخش مهمی از استراتژی سازمان ها و موسسه های فعال در حوزه معماری باشد. اگر تاکنون هیچ برندسازی برای شرکت خود نداشته اید، این موضوع ممکن است به کسب و کار شما ضربه بزند. در این مطالب سعی داریم تا درباره اهمیت برندسازی در معماری (برندینگ در معماری) و میزان اهمیتی که دارد، صحبت کرده و نکاتی را در این باب بیان کنیم.

چگونه به سراغ برندینگ در معماری برویم؟

  • هدف و بیانیه ماموریت خود را تنظیم کنید
  • مخاطبان هدف خود را مشخص کنید
  • ارزش‌ها، کیفیت‌ها و مزایای منحصر به فرد خود را تعریف کنید
  • هویت بصری خود را طراحی کنید
  • برند خود را به کار بگیرید
  • ثبات قدم داشته باشید
  • سفیران برند خود را شکل دهید

برندینگ مسیری بلند مدت، مهم وضروری برای کسب و کار است که می‌توانید با استفاده از قدم های اساسی بررسی شده به الفبای انجام آن مسلط شوید. بنابراین، یک دفترچه بردارید و ایده‌ها را در حین حرکت در این بخش یادداشت کنید. توجه داشته باشید که برندینگ یک فرآیند تکراری است، بنابراین ممکن است برخی از این مراحل را در هنگام طوفان فکری و خلق برند خود تکرار کنید.

برندسازی برای معماران فقط داشتن یک لوگوی زیبا نیست

 وقتی نوبت به تبلیغ شرکت معماری شما می‌رسد، یک برند متمایز برای انتقال آنچه که شرکت شما را منحصر به فرد و متفاوت می‌کند، اساسی است.

در تجربه خود در شرکت‌های معماری، شرکت‌های ساختمانی و ارائه‌دهندگان خدمات خانگی در برندسازی و تغییر نام تجاری Archmark در ده سال گذشته، یک فرآیند استراتژیک ایجاد کرده‌ایم که   را آسان‌تر از حد انتظار می‌کند و نتایج شگفت‌آوری را نشان می‌دهد.

 ما همان مراحلی را که انجام می‌دهیم با مشتریان خود به اشتراک می‌گذاریم تا شما آن‌ها را در تلاش‌های برندسازی خود به کار ببرید.

1. اهداف خود را مشخص کنید

برندسازی موفق برای شرکت های معماری با اهداف روشن شروع می شود. یک راه ساده برای تصمیم گیری در مورد اهداف برندینگ خود این است که مشخص کنید الان کجا هستید و قصد دارید در یک سال، سه سال و پنج سال آینده کجا باشید.

چه در حال رشد شرکت خود هستید و چه در یک شرکت معتبر موقعیت دارید، با مشخص کردن نوع پروژه هایی که می خواهید به مجموعه خود اضافه کنید، شروع کنید. چه مهارت ها و تخصص هایی را می خواهید توسعه دهید؟ برای چه چیزی می خواهید شناخته شوید؟ اگر مالک یا مدیر اصلی یک شرکت معماری هستید، می خواهید اهداف را شناسایی کنید و بفهمید که موفقیت برای شرکت شما چگونه است. آیا هدف شما تبدیل شدن به یک شرکت بزرگ است یا می خواهید جایگاهی به عنوان یک شرکت بوتیک ایجاد کنید؟ آیا پروژه های محلی بیشتری می خواهید یا می خواهید بر روی نوع خاصی از پروژه تمرکز کنید اما برای کار در مکان های مختلف گسترش دهید؟

مهم است که تصویر واضحی از اهداف مالی خود داشته باشید. این بینش به شما کمک می‌کند ارزش و تعداد مشتریان جدیدی را که برای جذب آن‌ها نیاز دارید و نیروی انسانی مورد نیاز برای مدیریت پروژه‌های جدید و حفظ سودآوری محاسبه کنید.

2. مخاطبان خود را بشناسید

برای یک استراتژی موفق برندسازی معماری، درک این موضوع است که چه کسی مخاطب ایده آل شماست و چه کسی نیست. در مورد آن فکر کنید، یک شرکت معماری تجاری نیاز به جذب شخصیت مشتری متفاوت از یک شرکت معماری مسکونی دارد. این کافی نیست که فقط امیدوار باشید که مشتری مناسب به خدمات شما برخورد کند. در واقع امید یک استراتژی بازاریابی نیست. برای یافتن مشتریان خود، باید بر اساس تخصص، تجربه و خدماتی که ارائه می‌دهید، به آنجا بروید و در مقابل بهترین مخاطبان قرار بگیرید.

زمانی که در تلاش برای رشد و گسترش برند خود هستید، محدود کردن مخاطبان هدف به همان اندازه مهم است. شما باید تا حد امکان خاص باشید تا بتوانید تشخیص دهید که برند شما باید با چه کسی ارتباط برقرار کند.

3. نام تجاری خود را بسازید

هنگامی که اهداف و مخاطبان خود را شناختید، آماده ایجاد برندی هستید که بتوانید آن را بازاریابی کنید. برند چیزی فراتر از یک لوگو است! در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید برندی ایجاد کنید، مشتریانی که در نگاه اول مورد توجه قرار خواهند گرفت. برندی که به آنها این حس را می دهد که کار با شما چگونه است و سازمان شما برای چه ارزش هایی ارزش دارد.

مشخص کنید که شرکت شما چه نوع پروژه هایی را انجام می دهد. از لحظه ای که مشتریان بالقوه صفحه شما را مشاهده می کنند، باید مشخص باشد که تخصص شما چه نوع معماری است. آیا در معماری تجاری یا مسکونی تخصص دارید؟ آیا نوع خاصی از ساختمان تجاری طراحی می کنید – پزشکی، آموزشی، دفتر مرکزی شرکت، خرده فروشی، عبادت، انبار و غیره؟ یا آیا تخصص خود را بر روی سبک خاصی از معماری مسکونی متمرکز می کنید – مدرن یا سنتی، خانه ها یا املاک کوچک، نوسازی، مرمت؟ شما این ایده را دریافت می کنید: درباره کاری که انجام می دهید و تفاوتی که ارائه می دهید شفاف باشید.

چه چیزی برای شما مهم است؟ چرا کاری را که انجام می دهید انجام می دهید و چه چیزی باعث می شود پروژه های خاصی را دوست داشته باشید؟ زمانی که بتوانید یک داستان برند و پیام هایی ایجاد کنید که دیدگاه شما و آنچه را که برای شما ارزش قائل هستید را بیان کند، به راحتی می توانید آن را در هر کاری که انجام می دهید، از جمله بازاریابی و ارتباطات مشتری خود، منعکس کنید. داستان برند شما نقش مهمی در جذب بهترین مشتریان ممکن شما دارد.

اهمیت برندسازی در معماری - سازندگان برتر
اهمیت برندسازی در معماری – سازندگان برتر

4. هویت بصری برند برای اهمیت برندسازی در معماری

گام بعدی این است که روی ایجاد هویت بصری برند خود کار کنید. اگرچه ممکن است با یک لوگو و پالت رنگ شروع شود، هویت بصری شما به وب‌سایت، نمونه کارها، کارت‌های ویزیت، علائم، ارائه‌ها، طرح‌ها – هر چیزی که معرف شرکت معماری شما باشد، گسترش می‌یابد. لوگوی شما همچنین باید بازتاب حرفه ای بودن باشد و به راحتی قابل یادآوری باشد. لوگوی خود را به عنوان چهره کسب و کار خود در نظر بگیرید. ارزش سرمایه گذاری روی یک لوگوی حرفه ای و منحصر به فرد را دارد. وقتی برای آینده شرکت خود به اندازه کافی برای سرمایه گذاری در آن ارزش قائل شوید، مردم متوجه تفاوت می شوند. وسوسه انگیز است که در سوپ الفبای لوگوهای شرکت معماری فرو بروید. اگر فراتر از لوگوهای مونوگرام نگاه کنید و چیز متفاوتی را امتحان کنید چه اتفاقی می افتد؟

اطمینان حاصل کنید که نمونه کار شما با عکاسی با کیفیت بالا ایجاد شده است. ظاهر و احساسی را در تصاویر نمونه کار خود ایجاد کنید که نه تنها نشان‌دهنده برند شما باشد، بلکه به شما کمک می‌کند تا به عکاسان مختصر ارائه دهید تا به طور مداوم تصاویر پروژه خوبی دریافت کنید. با وجود تمام سرمایه گذاری و ارزش یک فضای تجاری و مسکونی گران قیمت، دیدن اینکه چقدر معماران و سازندگان مایل به کوتاهی و کوتاهی در عکاسی هستند، تکان دهنده است. هیچ چیز نمی تواند به اندازه یک عکس بی کیفیت با ترکیب بندی بد، نور ناکافی و غیره از تاثیر و ارزش درک شده بکاهد.

تصاویر با کیفیت ارزشی را که برای کسب و کار خود قائل هستید را منعکس می کند و تمایل مشتریان را برای سرمایه گذاری در خدمات شما مطلوب تر می کند.

وب سایت شما ممکن است اولین برخورد مشتری با شرکت معماری شما باشد. شما باید مطمئن شوید که نام تجاری شما به خوبی توسط وب سایت شما ارائه می شود، و این سایت اولین برداشت دقیق – و جذاب – را از شرکت شما ارائه می دهد.

5. ثبات کلید برندسازی موفق است

با تمام تلاش‌هایی که برای ایجاد نام تجاری شرکت معماری خود انجام می‌دهید، ثبات به شما کمک می‌کند بیشترین تأثیر و ارزش بلندمدت را از برند خود دریافت کنید. دستورالعمل‌های برند به شما کمک می‌کند تا با سبک برندسازی واضح همراه باشید. در واقع، پایبندی به دستورالعمل‌های برندتان به شما کمک می‌کند تا شما را از دیگران متمایز کنید، چه معمار انفرادی باشید یا یک شرکت بزرگ.

همراه با دستورالعمل های برند، فرآیندی را در نظر بگیرید تا مطمئن شوید نمونه کارها و وب سایت شما به روز و مطابق با برند شما هستند. اگر تغییراتی در شرکت شما رخ می دهد، مطمئن شوید که در وب سایت، رزومه یا کارت ویزیت شما منعکس شده است. وقتی به برندسازی همان توجهی به جزئیات می دهید که به کار طراحی و مدیریت پروژه خود می دهید، مشتریان شما – و مشتریان بالقوه – این حرفه ای بودن را می بینند و ارزش قائل می شوند.

6. اجتماعی باشید

این روزها، برندسازی برای معماران اغلب به حضور قوی در رسانه های اجتماعی گسترش می یابد. دلیل این امر تا حدی به این دلیل است که افرادی که پروژه ای را در ذهن دارند در اینترنت به دنبال ایده می گردند. به مرحله 2 برگردید – مخاطبان خود را بشناسید و به این فکر کنید که آنها احتمالاً کجا در رسانه های اجتماعی حضور دارند. معماران مسکونی ممکن است گزینه های رسانه های اجتماعی بیشتری نسبت به معماران تجاری داشته باشند، اما در هر صورت، احتمالاً یک پلت فرم اجتماعی وجود دارد که می تواند به شما در ایجاد آگاهی از برند با چشم انداز کلیدی خود کمک کند.

آیا مخاطبان شما از Pinterest، Instagram یا Houzz برای یافتن و سازماندهی ایده ها استفاده می کنند؟ آیا احتمال دارد شما را در فیس بوک دنبال کنند یا در لینکدین با شما ارتباط برقرار کنند؟ شرکت‌های معماری می‌توانند با مدیریت صحیح حضور پویا در رسانه‌های اجتماعی، یک برند بسازند و آگاهی را با مشتریان و مشتریان کلیدی افزایش دهند.

7. سفیران برند برای اهمیت برندسازی در معماری

اکنون که داستان برند و هویت بصری دارید، می خواهید مردم شرکت شما را بشناسند و به آن اعتماد کنند. یکی از بهترین راه‌ها برای انجام این کار این است که مشتریان به راحتی در مورد کار شما به وجد بیایند. همانطور که به قول خود عمل می کنید، از درخواست بازخورد و بررسی از مشتریان خود نترسید. تبدیل شدن به سفیران برند شما را برای آنها آسان کنید! در دنیای معماری، جایی که ارجاع‌ها برای یافتن و برنده شدن پروژه‌های مناسب بسیار حیاتی هستند، سفیران برند شما آن تجربه مستقیم را با شرکت شما خواهند داشت که به آنها اجازه می‌دهد در مورد نحوه کار و آنچه ارائه می‌دهید به اشتراک بگذارند.

یکی از رازهایی که ما آثاری پیدا کرده‌ایم این است که در مراحل بالا درخواست بررسی کنیم – منتظر نمانید تا کار تمام شود! در مراحل خاصی از فرآیند طراحی معماری شما و از طریق ساخت و ساز، می دانید چه زمانی مشتری شما خوشحال می شود. زمانی را اختصاص دهید تا بپرسید کارها چگونه پیش می‌روند، از آن‌ها نقل قول دریافت کنید یا حتی یک ویدیوی سریع در حین قدم زدن در مراحل طراحی یا ساخت‌وساز در حال انجام انجام دهید. کنار هم قرار دادن این قطعات به شما کمک می کند تا توصیفات به یاد ماندنی و معتبری بسازید که می توانید از آنها در وب سایت، رسانه های اجتماعی، ارائه ها، مطالعات موردی و غیره استفاده کنید.

و در نهایت، همیشه درخواست بازبینی را در فرآیند جمع بندی پروژه خود بگنجانید. این می تواند به آسانی ارسال یک ایمیل با پیوند به صفحه کسب و کار گوگل یا صفحه تجاری فیس بوک شما باشد. اعتبار و دیدگاه مشتری می تواند به شما در ایجاد اعتماد و جذب افراد بالقوه با نیازها و حساسیت های مشابه کمک کند.

 

مشاوره برندینگ به سبک دکتر مجتبی برقبانی

دکتر مجتبی برقبانی نگاه متفاوتی نسبت به کسب و کارها دارد.

برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.

شماره تماس : 09122445966

ایمیل : info@drbarghabani.com

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *