بازاریابی در صنعت ساختمان

بازاریابی در صنعت ساختمان - سازندگان برتر

بازاریابی در صنعت ساختمان - سازندگان برتر


 

بازاریابی صنعت ساختمان به منظور افزایش فروش شرکت ها می باشد. برخی از شرکت ها حتی بیش از ۷۰% از هزینه های خود را صرف بازاریابی و تبلیغات محصولات و خدمات خود می کنند.

مزیت استفاده از بازاریابی در صنعت ساختمان

بازاریابی در صنعت ساختمان شامل فعالیت‌هایی مانند جستجوی مشتری جدید، به‌کارگیری روش‌های جدید ساخت‌وساز، جلب رضایت مشتری، وفادار نگه‌داشتن مشتری، تحقیق و تجزیه‌وتحلیل بازار، ارائه خدمات مازاد، برآورد هزینه پروژه و قیمت‌گذاری، ارائه پیشنهاد، مذاکره و قرارداد و البته فعالیت‌های تبلیغاتی است. مدیریت بازاریابی نقشی اساسی در موفقیت یک کسب‌وکار دارد و مستقیماً بر سودآوری و رضایت مشتری تأثیر می‌گذارد. به همین ترتیب، شرکت‌های ساختمانی می‌توانند از طریق بازاریابی مؤثر به منافع متعددی ازجمله افزایش سود، فروش بیشتر، جلب رضایت مشتری، ایجاد هویت برند، ورود به بازارهای جدید و اعتبار دست پیدا کنند.

Marketing in the construction industry
Marketing in the construction industry

نکات مهم بازاریابی در صنعت ساختمان

روش های مهم بازاریابی را که پیمانکاران باید در ترویج و افزایش برندینگ و نفوذ نام تجاری خود بکار ببرند را بررسی می کنیم.

۱. در انجام پروژه ها حرفه باشید

از اهداف تکمیل پروژه، حرفه ای بودن که توسط پیمانکاری یا مدیر پروژه نشان داده می شود اهمیت شگرفی دارد. نقش شما به عنوان یک پیمانکار انجام درست کار و تحویل به موقع کار و اعمال استاندارهای کیفی می باشد؛ اما مهم ترین کاری که باید انجام دهید این است که مدیر پروژه یا مسئول پروژه خوب به نظر برسد. حرفه ای و مجرب بودن شما مهم ترین و بهترین راه برای انجام این کار می باشد چند بار در ماه، نمایندگان (مالک پروژه یا طراح پروژه یا مهندس یا سازمان نظارتی) پروژه را بررسی می کنند. شما می توانید حرفه ای بودن خود را به طرق زیر نشان دهید:

  • کیفیت و کمیت کاری شما
  • منطقه کاری شما
  • معرفی تیم مجرب و تجهیزات کاری
  • انجام کارهای اصولی و رعایت ایمنی

۲. نمایش آخرین دستاوردها در پروژه های اجراشده

هر مرحله ای از تکمیل پروژه یا نقطه هدف شرکت یا هر عضو جدید در تیم فرصتی برای برجسته کردن اتفاقاتی است که در شرکت افتاده است. ایجاد نسخه های خبری تازه این فرصت را به شرکت شما می دهد که توسط افراد دیده شوید. رسانه های منطقه خود را شناسایی کنید و آن هایی که به داستان شما تمایل دارند پیدا کنید و محتوای خود را برای نشان دادن و چاپ شدن و انتشار به آن ها بدهید تا به سایر مخاطبانی که هم علاقه دارند برسد.

۳. با شبکه های اجتماعی خود را به کارفرمایان معرفی کنید

بسیاری از پیمانکاران اهمیت شبکه های اجتماعی و قدرت آن را در دیجیتال مارکتینگ نادیده می گیرند و این کانال را که برای نسل جوان تر است و یا در همان منطقه خاص فعالیت می کند از یاد می برند؛ اما در طول یک دهه گذشته همه چیز به طرز چشمگیری تغییر کرده است و شرکت ها از قدرت رسانه های اجتماعی برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند با بیش از یک میلیارد کاربر (۴۵% بالای ۳۰ سال) به نظر می رسد که مشتریان آینده در رسانه های اجتماعی هستند و شما می توانید فرآیند جذب آن ها و اعتماد به شمارا با فعالیت مؤثر در شبکه های اجتماعی افزایش بدهید.

با استفاده از اینستاگرام، تلگرام، بلاگ ها، پست های انحصاری، خبرنامه ها، ویدئوها می توانید دنبال کنندگان خود را از پیشرفت های شرکت مطلع سازید. پس بدانید اگر در شبکه های اجتماعی کشور خود فعال نباشید نمی توانید به طور کارآمد با مخاطبان بالقوه خود رابطه برقرار کنید.

۴. نام تجاری یا برندینگ (لوگو) برای خود داشته باشید

پس از ایجاد یک آرم به یادماندنی، مطمئن شوید که در تمام مطالب، هم دیجیتال هم چاپی آرم همه جا هست. نشان واره ی شما، فونت، رنگ و پیام رسمی و سبک تجاری شما در تمام کانال ها باید یکپارچه باشد.

در وب سایت شرکت، بروشورها، تمام صفحات شرکت، وسایل نقلیه شرکت و کارت های ویزیت. این استمرار و تکرار باعث افزایش آگاهی برند می شود و تمام کارهای بازاریابی شمارا به هم متصل و تقویت خواهد کرد.

۵. به مشتریان خود کمک کنید تا بدانند به چه کسی اعتماد کنند

پس به آن ها در انجام پروژه های موفق به صورت ارائه رایگان نظرات تخصصی در وب سایت خود کمک کنید به آن ها این بینش را بدهید و آگاهی آن ها را در مورد تجهیزات مختلف و تخصص ها بالا ببرید و توضیح دهید که چگونه باید برای پروژه های خود پیمانکار بگیرند به چه نکاتی توجه کنند آن ها را راهنمایی کنید تا بیشتر بدانند و به نکات پیدا و پنهان کار آگاهی پیدا کنند. بعد فرآیندهایی که مرتبط به کار هست را بگویید.

6-مخاطب خاص و اقشار مربوط در این زمینه را هدف قرار دهید

 تبلیغات باید برای مخاطبین بازار در یک زمینه خاص (صنعت ساختمان، آموزشی و …) باشد. بزرگترین اشتباه در بازاریابی این است که بدون اینکه نوع مخاطب در نظر گرفته شود تبلیغات بصورت گسترده انجام شود. همیشه این سوال را مدنظر داشته باشید چه نوع مشتری را می‌خواهید جذب کنید و بعد با‌‌ همان استراتژیک رایج به مخاطبین خاص تبلیغات را انجام دهید.

7-ارائه خدمات و تسهیلات جانبی محصولات را برای مشتریان بازگو کنید

یکی از راه های تبلیغات موثر، معرفی تسهیلات و امتیازات خرید و استفاده از خدمات و سرویس شرکت شما می‌باشد. این مقوله رقابت را در بین رقیبان به نفع شما رقم می‌زند. گرچه تبلیغات با حجم بالا یک مزیت محسوب می‌شود، تا زمانی که تسهیلات و امتیازهای جانبی ارائه ندهید در ذهن مخاطب و مشتری مورد نظرتان به حد لازم رسوخ نکرده‌اید.

8-برای افزایش فروش در آینده سرمایه گذاری کنید

روش مختلفی وجود دارند که می‌توانید پول را سرمایه گذاری کنید؛ اما اشتباه نکنید صرف هزینه برای بازاریابی و تبلیغات حیطه خوبی برای پس انداز کردن پول نیست بلکه باید آن را خرج کنید.

در بازاریابی صنعت ساختمان ممکن است تبلیغات هدفمند نسبت به شیوه سنتی تبلیغات خرج بیشتری برای شما ایجاد کند، اما بی شک مطمئن باشید که سود متقابل را به شما باز می‌گرداند.

9-نوع بازاریابی و تبلیغات بسیار مهم است

وب سایت، کانال تلویزیونی و رادیویی، مجلات و نشریات مورد علاقه شما حتماً و لزوماً مورد علاقه مخاطب و مشتری شما نیست. در مورد علاقه های احتمالی مخاطب خاص خود تحقیق کنید، مطالعه کنید و از سلیقه شخصی خودتان در انتخاب راه های تبلیغاتی اجتناب کنید. هدف شما فقط ارتباط برقرار کردن با مشتری به نحوی که مطابق با سلیقه مشتریان باشد است، نه به نحوی که شما می‌پسندید.

سخن پایانی

صنعت ساخت‌وساز در اکثر کشورها در سراسر جهان با رقابت‌پذیری شدید، ریسک بالا و حاشیه سود معمولاً پایین در مقایسه با بسیاری از صنایع مشخص می‌شود. دلیل عمده این رقابت فشرده، سهولت نسبی ورود به صنعت ساخت‌وساز در مقایسه با سایر صنایع، حتی برای افراد یا شرکت‌هایی با سرمایه‌گذاری اندک است. برای یافتن یک پروژه جدید، شرکت‌های ساختمانی باید در یک‌روند مناقصه رقابتی شرکت کنند، در چنین شرایط سخت، بنگاه‌های ساختمانی به دنبال راه‌هایی برای برنده شدن پروژه‌ها و مشارکت در ساخت‌وساز هستند که بتوانند سود بیشتری به دست آورند.

در این زمینه، بازاریابی در صنعت ساختمان می‌تواند یک مزیت رقابتی پایدار برای شرکت‌های ساختمانی ایجاد کند و به آن‌ها کمک کند تا خود را از رقبا متمایز کنند. بازاریابی در بسیاری از شرکت‌های ساختمانی یا اشتباه گرفته‌شده است، یا به‌طور کامل نادیده گرفته می‌شود که به دلیل عدم تحقیقات کافی در مورد ماهیت بازاریابی، نظریه‌ها و استراتژی‌های بازاریابی متناسب با ساخت‌وساز است.

مشاوره برندینگ به سبک دکتر مجتبی برقبانی

برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.

دکتر مجتبی برقبانی

شماره تماس : 09122445966

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *