10مورد از استراتژی برندینگ در صنعت ساختمان

استراتژی های برندینگ در صنعت ساختمان - سازندگان برتر

استراتژی های برندینگ در صنعت ساختمان - سازندگان برتر


صنعت ساخت وساز، حتی در مقیاس کوچک، کارهای مختلفی را شامل می شود که شامل بخش عمده ای از مراحل قانونی، انجام کارهای زیادی درزمینه کاغذبازی اداری، مدیریت تعداد زیادی از زیردستان و همچنین خریدوفروش تن ها مصالح خام است که اغلب با نوسان قیمت ها انجام می شود، احتمالاً تهیه لیست کارهای پروژه طولانی است. انجام تمام این کارها زمان کم یا ناچیزی برای برنامه ریزی استراتژی های بازاریابی باقی می گذارد. اگرچه ازنظر ماهیت با بسیاری از مشاغل دیگر متفاوت است، صنعت ساخت وساز نیز برای رسیدن به موفقیت به استراتژی های برندینگ برنامه ریزی شده و اجراشده مناسب نیاز دارد.

انواع استراتژی های برندینگ در صنعت ساختمان

انواع مختلفی از استراتژی برندینگ وجود دارند که بسته به مخاطبان هدف، صنعت، بودجه و کمپین‌های بازاریابی شما، می‌توانند به کسب و کارتان کمک کنند. در ادامه 7 مورد از انواع استراتژی برندینگ در صنعت ساختمان که پتانسیل ایجاد ارزش برند برای کسب و کار شما را دارند را بررسی خواهیم کرد.

1. برندینگ شخصی

برندینگ شخصی یا پرسونال برندینگ (Personal Branding)، شیوه‌ای از برندینگ است که به جای برندینگ برای کل کسب و کار، برای یک فرد مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولا از این نوع برندینگ برای تثبیت شخصیت، هویت و کار فرد به عنوان یک برند استفاده می‌شود. افراد مشهور، سیاستمداران، رهبران فکری و ورزشکاران از این شیوه برندینگ استفاده می‌کنند تا بتوانند بهترین نسخه خود را به مردم ارائه دهند.

2. برندینگ محصول

این شیوه یکی از محبوب‌ترین انواع استراتژی های برندینگ است. برندینگ بر متمایز بودن و همچنین قابل تشخیص بودن یک محصول تمرکز دارد. نمادها و طرح‌ها، بخش مهمی از برندینگ محصول هستند. این اِلمان‌ها به مشتریان کمک می‌کنند تا محصول شما را به راحتی شناسایی نمایند.

3. برندینگ سازمانی

برندینگ سازمانی، ارزش اصلی کسب و کار شما می‌باشد. در واقع این شیوه، فلسفه‌ای است که کسب و کار اقدام به توسعه آن می‌نماید تا بتواند خود را به دنیا و کارمندان خود نشان دهد.

برندهای سازمانی مؤثر به دنبال نمایش مأموریت، شخصیت و ارزش‌های اصلی شرکت خود در تمامی نقاط تماسی هستند که احتمال دارد با مشتریان بالقوه و فعلی داشته باشند.

4. برندینگ خدمات

برندینگ خدمات، به نیازهای مشتری نفوذ می‌کند. شرکت‌هایی که از برندینگ خدمات استفاده می‌کنند به دنبال ارائه خدماتی هستند که در سطح جهانی می‌باشند. هدف این شیوه، استفاده از خدمات عالی به مشتریان به عنوان راهی برای ارائه ارزش به آن‌ها است.

5. کو برندینگ (Co-Branding)

برندینگ مشترک یا Co-Branding، شکلی از برندینگ است که شرکت‌ها را به یکدیگر متصل می‌کند. در واقع کو برندینگ، شامل مشارکت بازاریابی میان دو یا چند کسب و کار می‌باشد. این کار به برندها کمک می‌کند تا تأثیر مثبتی بر یکدیگر داشته باشند و می‌تواند منجر به رشد کسب و کار، گسترش آگاهی از برند و ورود به بازارهای جدید شود.

6. برندینگ آنلاین

برندینگ آنلاین که با عنوان برندینگ اینترنتی نیز شناخته می‌شود به کسب و کارها کمک می‌کند تا خود را به عنوان بخشی از بازار آنلاین قرار دهند. این نوع برندینگ شامل وبسایت شرکت، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، وبلاگ‌ها و سایر محتوای آنلاین است. اکثر شرکت‌های موجود در بازارهای امروزی، از جنبه‌های مختلف برندینگ آنلاین یا اینترنتی استفاده می‌کنند.

7. برندینگ بدون برند (No-Brand Branding)

این شیوه برندینگ با نام برندینگ مینیمالیستی نیز شناخته می‌شود. این برندها اغلب، برندهای عمومی هستند که به دنبال آن می‌باشند تا به جای استفاده از تمامی چیزهایی که دیگران به مصرف‌کنندگان خود ارائه می‌دهند بگذارند خود محصولات به جای آن‌ها صحبت کنند.

8. برندینگ خرده فروشی

امروزه افراد بیشتری به خرید آنلاین می پردازند و به این زودی‌ها نیز این روند، تغییر نخواهد کرد.

دقیقا به همین دلیل است که برندینگ خرده‌فروشی برای حفظ مشتریان اهمیت دارد. شما باید بتوانید فعالیت‌های مرتبط با خرده‌فروشی خود را ارتقا دهید و مشتریان خود را ترغیب کنید تا از فروشگاه خرده‌فروشی شما خرید کنند.

9. برندینگ آفلاین

توصیه‌های زیادی درباره برندینگ آنلاین شده است. هر کجا که می‌روید می‌توانید راهنماها و نکاتی برای جلب توجه در رسانه‌های دیجیتال بیابید. اما نیازی نیست که خود را برای برندینگ به روش‌های آزموده شده و تکراری محدود کنید. کمی خلاقیت به خرج دهید و رویکردهای دیگری مانند شرکت در نمایشگاه و اجاره غرفه و دعوت از رسانه‌ها را امتحان کنید.

اگرچه برندینگ آفلاین به طور چشمگیری تضعیف شده است، اما هنوز هم کاربرد دارد. شما می‌توانید از بیلبوردها، غرفه‌های نمایشگاه‌ها، تبلیغات چاپی، کاور وسایل نقلیه و غیره استفاده کنید تا بتوانید نام و محصولات برند خود را به نمایش بگذارید.

در واقع شما بهتر از هر فرد دیگری، کسب و کار خود را می‌شناسید، بنابراین روشی را انتخاب کنید که مناسب شما است. به تخصص خود فکر کنید و برندینگ آفلاین خود را آغاز کنید.

صرفا از این موضوع مطمئن شوید که هویت برند ثابتی را هم به صورت آنلاین و هم آفلاین ارائه می کنید. این کار، برندینگ شما را تقویت می‌کند و به طور همزمان باعث ایجاد اعتماد و وفاداری در مشتریان می‌شود.

10. برندینگ جغرافیایی و فرهنگی

برندینگ جغرافیایی، حول محصولاتی است ​​که می‌توانید آن‌ها را فقط در یک منطقه خاص خریداری کنید. مجموعه «Been There Series» استارباکس را در نظر بگیرید. تنها جایی که می‌توانید یک لیوان استارباکس با طرح مجسمه آزادی بخرید، نیویورک است.

برندینگ فرهنگی به جای جغرافیا، بر جنبه‌های فرهنگی یک کشور یا مکان تمرکز دارد و معمولا توسط شرکت‌های گردشگری و هواپیمایی اجرا می‌شود. احتمالا با شنیدن اسم ژاپن، انسن‌های معروف این کشور، چشمه‌های آب گرم یا کوه فوجی را به یاد خواهید آورد. یا مثلا با شنیدن اسم پاریس یاد برج ایفل، شیرینی ماکارون و کافه‌های جذاب در پیاده‌رو خواهید افتاد.

Branding strategies in the construction industry
Branding strategies in the construction industry

تجزیه و تحلیل استراتژی برندینگ

تجزیه و تحلیل موفقیت یک استراتژی برند شامل ارزیابی عوامل و معیارهای مختلف است.

در اینجا چند مرحله و ملاحظات کلیدی برای کمک به ارزیابی اثربخشی استراتژی برند وجود دارد:

معیارهای موفقیت را به وضوح تعریف کنید:

قبل از تجزیه و تحلیل استراتژی برند، اهداف و مقاصد خاصی را تعیین کنید که هدف استراتژی دستیابی به آنهاست. این موارد می تواند شامل افزایش آگاهی از برند، وفاداری مشتری، رشد سهم بازار یا بهبود عملکرد مالی باشد. معیارهای موفقیت که به وضوح تعریف شده باشد، مبنایی را برای ارزیابی فراهم می کند.

آگاهی از برند را اندازه گیری کنید:

سطح شناخت و آگاهی برند را در بین مخاطبان هدف خود ارزیابی کنید. معیارهایی مانند یادآوری نام تجاری، نام تجاری در رسانه های اجتماعی، ترافیک وب سایت و رتبه بندی موتورهای جستجو را نظارت کنید. افزایش دیده شدن برند نشان دهنده یک استراتژی برند موفق است.

ارزیابی درک برند:

درک اینکه مصرف کنندگان برند شما را چگونه درک می کنند. برای جمع آوری داده های کیفی در مورد ادراکات، نگرش ها و ارتباط مشتری با برند خود، نظرسنجی، مصاحبه یا گروه های متمرکز انجام دهید. تداعی‌های مثبت، موقعیت‌یابی قوی برند و تصویر متمایز از برند نشان‌دهنده یک استراتژی موفق است.

وفاداری و تعامل مشتری را ارزیابی کنید:

معیارهای وفاداری مشتری مانند خریدهای تکراری، نرخ حفظ مشتری و امتیازات رضایت مشتری را بررسی کنید. یک استراتژی برند موفق باید یک ارتباط عاطفی قوی با مشتریان ایجاد کند و تعامل طولانی مدت را تشویق کند.

نظارت بر موقعیت رقابتی:

موقعیت برند خود را نسبت به رقبا از نظر سهم بازار، ترجیح مشتری و تمایز تجزیه و تحلیل کنید. ارزیابی کنید که آیا استراتژی برند شما به شما کمک کرده است که مزیت رقابتی کسب کنید یا نیاز به تنظیمات است.

پیگیری عملکرد مالی:

تأثیر استراتژی برندینگ در صنعت ساختمان خود را بر شاخص های مالی کلیدی مانند رشد درآمد، سودآوری و بازگشت سرمایه (ROI) ارزیابی کنید. یک استراتژی برند موفق باید بر عملکرد مالی در طول زمان تأثیر مثبت بگذارد.

تلاش‌های بازاریابی و تبلیغات را مرور کنید:

اثربخشی کمپین‌های بازاریابی و تبلیغاتی را در راستای استراتژی برند خود ارزیابی کنید. معیارهایی مانند دسترسی، تعامل، نرخ تبدیل و هزینه هر خرید را تجزیه و تحلیل کنید تا کارایی و تاثیر ارتباطات برند خود را بسنجید.

به دنبال بازخورد مشتری باشید:

مشتریان را تشویق کنید تا در مورد تجربیات خود با نام تجاری شما بازخورد ارائه کنند. بررسی‌های آنلاین، نظرات رسانه‌های اجتماعی، و تعاملات پشتیبانی مشتری را برای شناسایی نقاط قوت و بهبود نظارت کنید.

سازگاری و ارتباط:

پویایی بازار در حال تحول، ترجیحات مصرف کننده و روند صنعت را در نظر بگیرید. یک استراتژی برند موفق باید سازگار باشد و بتواند در طول زمان تکامل یابد و در عین حال ارتباط خود را در بازار حفظ کند.

بهبود مستمر:

استراتژی برند خود را بر اساس بینش های به دست آمده مرور و اصلاح کنید. تنظیمات را اعمال کنید، رویکردهای جدید را آزمایش کنید و بر اساس بازخورد و روند بازار تکرار کنید.

با در نظر گرفتن این مراحل و جمع آوری داده های مرتبط، می توانید موفقیت استراتژی برند خود را ارزیابی کرده و تصمیمات آگاهانه ای برای بهینه سازی عملکرد برند خود در بازار بگیرید.

مشاوره برندینگ خود را به سازندگان برتر بسپارید

برندینگ ساختمان فعالیتی جدی و تأثیرگذار برای دیده شدن ساختمان‌ها در انبوه فضاهای کلان شهری است. هر ساختمان تازه‌ تأسیس تجاری و مسکونی و حتی ساختمان‌های قدیمی در میان انبوه رقبا حضور دارند. این ساختمان‌ها وقتی می‌توانند از رقبای خود در منطقه جایگاه اقتصادی و تجاری بالاتری داشته باشند که صاحب نام و نشان شناخته ‌شده باشند. ساختمان‌هایی که در نزد مردم شناخته ‌شده هستند، قاعدتاً مسیر ارزش‌آفرینی بهتری را تجربه می‌کنند. گروه سازندگان برتر

مجری مستقیم خدمات مشاوره برندینگ ساختمان است. این گروه در زمینه برندینگ انواع ساختمان‌های مسکونی و تجاری و حتی مکان‌های اقتصادی و صنعتی و گردشگری فعالیت می‌کند.

مشاوره برندینگ به سبک دکتر مجتبی برقبانی

برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.

دکتر مجتبی برقبانی

شماره تماس : 09122445966

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *