تبلیغات در صنعت ساختمان از جمله نیاز هایی است که هر کسب و کاری که در صنعت ساختمان فعال است. اگر قصد فعالیت در این زمینه را دارید، باید برای انجام آن برنامه ویژه ای داشته باشید. فروشندگان مصالح ساختمانی برای فروش بیشتر، استادکاران برای داشتن مشتری بیشتری و پیمانکاران ساختمانی برای دریافت پروژه های بیشتر نیاز به تبلیغ دارند.
تبلیغات کور دور ریختن سرمایه است. تبلیغات کور به تبلیغاتی گفته می شود که جامعه هدف را نشانه نمی گیرد. فرض کنید تبلیغ فروش مصالح ساختمانی مثلا آجر در یک سایت پرمخاطب خبری پخش شود. چند درصد از مخاطبان این سایت خبری هدف این تبلیغ هستند؟ درست است که شما هزینه ی بالایی برای دیده شدن در یک سایت پرمخاطب هزینه کردید اما چون جنس مخاطب را درست انتخاب نکردید. سرمایه ی خود را هدر داده اید. بنابراین بهتر است همیشه برای تبلیغات در سایت های تخصصی سرمایه گذاری کنید که جامعه ی هدف شما در آن قرار دارد.
بیشتر بخوانید: تهاتر میلگرد
اهمیت تبلیغات در دنیای امروز
شاید عمیق ترین فعالیت در تثبیت یک محصول جدید، عملیات تبلیغی، ترویجی و ترفیعی آن باشد. شرکتها باید کاری فراتر از عرضهی محصولات یا خدمات خوب انجام دهند. آنها باید مصرف کنندگان را از مزایا و منافع محصول یا خدماتشان، آگاه کنند و این اطلاعات را دقیقا در ذهن آنان جای دهند.
برای انجام دادن این کار ، شرکتها باید ابزارهای عمومی ترویج، یعنی تبلیغات، ترویج فروش، فروش شخصی، روابط عمومی و بازاریابی مستقیم را با مهارت به کار گیرند.
علاوه بر این بکارگیری، متدهای نوین در بازاریابی الکترونیک، توسعه نام تجاری، ایجاد رضایت در مشتری و جایگاه سازی محصولات هم رهیافتهایی هستند که میتوانند در دستیابی به هدف اساسی تبلیغات، یعنی معرفی محصول و تثبیت نام تجاری موثر واقع شود.
منظور از تبلیغات در صنعت ساختمان چیست؟
تبلیغات در صنعت ساختمان به مجموعهای از فعالیتها گفته میشود که با هدف معرفی، تبلیغ و فروش محصولات، خدمات و پروژههای ساختمانی به مخاطبان هدف انجام میشود. این فعالیتها میتوانند شامل طیف وسیعی از ابزارها و روشها باشند.
برای مثال، تبلیغات صنعت ساختمان میتواند شامل تبلیغات چاپی (مانند آگهی در روزنامهها، مجلات تخصصی ساختمان، بروشور، کاتالوگ و پوستر) باشد. میتواند نوعی از تبلیغات آنلاین (شامل تبلیغات در موتورهای جستجو (گوگل ادز)، شبکههای اجتماعی، وبسایتهای تخصصی و ایمیل مارکتینگ) باشد.
اما متداول ترین روشهای تبلیغات در صنعت ساختمان، حداقل در ایران، تبلیغات محیطی (مانند بیلبورد و تابلوهای شهری) و رویدادهای تبلیغاتی (مثل نمایشگاههای ساختمانی، سمینارها و کارگاههای آموزشی) هستند.
راه های دیگر هم برای تبلیغات در صنعت ساختمان وجود دارد. مثلا تبلیغات تلویزیونی و رادیویی، ایجاد ارتباط مثبت با رسانهها و عموم مردم از طریق انتشار اخبار و گزارشهای مرتبط با صنعت ساختمان و تولید و انتشار محتوای ارزشمند مانند مقالات، ویدئوها و پادکستها برای جذب مخاطبان هدف و ایجاد اعتماد در آنها.
اهداف اصلی تبلیغات در صنعت ساختمان
معمولا تبلیغات در صنعت ساختمان با هدف ایجاد آگاهی، ایجاد علاقه و در نهایت، تبدیل مخاطب به مشتری انجام میشود. اما به طور کلی، میتوانیم اهداف اصلی تبلیغات در این صنعت را به شرح زیر خلاصه کنیم.
افزایش آگاهی از برند
افزایش آگاهی از برند به معنای شناخته شدن بیشتر یک شرکت، محصول یا خدمات خاص در بین مخاطبان هدف است. در صنعت ساختمان، این به معنای آن است که افراد بیشتری از وجود شرکت شما، پروژههای ساختمانیتان یا محصولات و خدماتی که ارائه میدهید، آگاه شوند.
تغییر نگرش مخاطبان
تغییر نگرش مخاطبان به معنای ایجاد یک دیدگاه مثبت و مطلوب نسبت به یک برند، محصول یا خدمت خاص در ذهن مخاطب است. در صنعت ساختمان، این به آن معنا است که شما به دنبال آن هستید تا تصور مخاطب از شرکت شما، پروژههای ساختمانیتان یا محصولات و خدماتی که ارائه میدهید را به گونهای تغییر دهید که آنها را نسبت به شما و آنچه ارائه میدهید، مثبت و علاقهمند سازید.
ایجاد تقاضا
ایجاد تقاضا در صنعت ساختمان به معنای تحریک و تشویق افراد یا سازمانها برای خرید محصولات یا خدمات ساختمانی است. این کار به این معنی است که شما به دنبال آن هستید تا نیاز به ساخت و ساز یا بازسازی را در ذهن مخاطبان خود ایجاد کنید، حتی اگر آنها در ابتدا به این فکر نمیکردند.
جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی
جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی هم دو هدف اصلی هر کسبوکاری، از جمله صنعت ساختمان هستند. این دو هدف به هم مرتبط هستند و هر دو برای موفقیت بلندمدت یک شرکت حیاتی هستند.
تفاوتگذاری رقابتی، افزایش فروش، معرفی محصولات و خدمات جدید، تقویت جایگاه برند و مدیریت بحران هم از دیگر اهداف اصلی در صنعت ساختمان محسوب میشوند.
ویژگی های مورد نیاز برای استفاده از استراتژی تبلیغات در صنعت ساختمان:
برای آنکه بتوانید به صورت بهینه از استراتژی تبلیغات در صنعت ساختمان استفاده کنید از یک سری ویژگی های خاص برخوردار باشید.
ویژگی های مورد نیاز برای تبلیغات خدمات ساختمانی عبارت اند از:
قابلیت قلمرو گرایی:
شرکت هایی بسیار بزرگ برای حفظ رابطه کاری خود با مشتریان در یک منطقه باید سعی در حفظ راه های ارتباطی داشته باشند.
جستوجو گر باشید:
در قسمت قبل نیز به این موضوع اشاره شد که باید برای پیدا نمودن مشتریان خود تلاش کنید، برای موفقیت در این امر باید از جستوجو گر باشید و از ابزارهای مختلف مانند اینترنت برای رسیدن به آن استفاده کنید.
توانایی مدیریت کردن زمان:
وقت و زمان در امر تبلیغات از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، پس سعی کنید آن را به طور مناسبی مدیریت کنید تا با مشکلات احتمالی مواجه نشوید.
نتیجه گیری
یک نکته قابل توجه آن است که استراتژی تبلیغات در صنعت ساختمان به تنهایی نمی تواند باعث پیشرفت شما شود؛ زیرا در کنار آن می بایست به عوامل مختلف دیگر مانند بالا بردن سطح کیفی خدمات، محصولات و… نیز توجه داشته باشید تا در برنامه بلند مدت بتوانید برند خود را به یک برند شناخته شده در میان مخاطبان تبدیل کنید. برنامه بلند مدت باید درصد خطا بسیار پایینی داشته باشد و به تمام جزییات در آن توجه شده باشد، اما متاسفانه افراد عادی و بدون تجربه در برنامه ریزی های بی نقص بلند مدت دچار مشکل هستند.
اگر شما نیز به دنبال یک برنامه بلند مدت هستید که در آن به تمام جزییات دقت کافی شده باشد می توانید از تیم مشاوره حرفه ای و با تجربه در این زمینه مشورت بگیرید، زیرا آنها با تجربه و مهارتی که در این زمینه دارند می توانند سرعت رسیدن به موفقیت شما را دوچندان نمایند پس علاوه بر توجه به استراتژی تبلیغات در صنعت ساختمان، نباید از برنامه ریزی دقیق نیز غافل شوید و نقش آن را مورد انکار قرار دهید.
No comment