مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان

مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان - سازندگان برتر

مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان - سازندگان برتر


مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان: برندسازی یکی از روش‌های تأثیرگذار در موفقیت تجاری کالاها و یا ارائه خدمات می‌باشد. برندسازی می‌تواند برای هر محصول تحت هر شرایط تجاری صورت پذیرد. این ایده برای برجسته کردن ویژگی‌های محصول و یا ارائه‌ی متمایزی از خدمات است. برندینگ ساختمان نیز یکی از بهترین روش‌ها برای معرفی تأثیرگذار بناهای عمرانی است.

برندینگ ساختمان با هدف ایجاد تعامل در کنار مخاطبین طراحی می‌شود. وقتی پروسه برندینگ ساختمان را تمام ‌و کمال انجام بدهید، حالا ساختمان مسکونی و یا تجاری و حتی خدماتی شما ماهیتی مستقل از شما دارد. ساختمان با حضور برندینگ دارای شخصیت اجتماعی می‌شود. شخصیتی تأثیرگذار که حالا مستقل از مالکانش در نگاه توده مردم دهان به دهان معروف می‌شود.

چرا به برندسازی در صنعت ساختمان نیاز داریم؟

مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان یکی از روش‌های تأثیرگذار در موفقیت تجاری کالاها و یا ارائه خدمات می‌باشد.ایده تأثیرگذاری برای توسعه کسب و کارهای نوین می‌باشد. برند یک نام تجاری است که به ‌تنهایی تمام ماهیت معنوی و مادی هر محصول و یا هر مجموعه‌ای را همراه خود دارد. ما شرکت‌های بزرگ با فعالیت‌های جهانی را به نام برندها می‌شناسیم. این برند است که آینده تمام‌ عیاری از اعتبار و نمایش توانایی‌های هر مجموعه خواهد شد. مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان نیز در راستای همین اهداف شکل‌ می‌گیرد.

هدف از برندسازی در صنعت ساختمان

برندسازی در صنعت ساختمان در واقع خلق ارزش‌های نمادین است تا بتواند پتانسیل‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی تجاری و شاید صنعتی هر ساختمان را در شرایطی برجسته به نمایش درآورد. برندینگ ساختمان با هدف ایجاد شخصیت مستقل برای ساختمان شکل می‌گیرد تا حالا این خود ساختمان باشد که در تعامل با مالکان، مشتریان، مخاطبان و حتی کاربران خود قرار بگیرد. با استفاده از تکنیک‌های برندسازی صنعت ساختمان می‌توانیم مجموعه‌های ساختمانی را به فضاهایی شناخته‌ شده در نزد مردم تبدیل کنیم. قاعدتاً شهرت برندسازی تأثیری عمیق و ماندگار در قابلیت‌های تجاری و فرهنگی هر فضای ساختمانی دارد.

برندینگ در صنعت ساختمان

موضوع برندینگ از مسایل مهم جهانی می‌باشد که در حوزه صنعت ساختمان و حوزه شرکت‌های ساختمانی کمتر به آن توجه شده است در صورتی که برندینگ شرکت‌های ساختمانی به شدت می‌تواند برروی افزایش ارزش پروژه‌های ساختمانی به ویژه ساختمان‌های لوکس موثر باشد. علم اقتصاد و بازاریابی در راستای ایجاد و توسعه برند و افزایش ارزش ویژه برندینگ شرکت‌های ساختمانی با به کارگیری هنر معماری می‌تواند موفقیت خود را در این زمینه تضمین کند.

صنعت ساختمان یکی از صنایع رو به رشد کشور است و طی سال‌های گذشته که بینش مصرف‌کنندگان در کشور رشد داشته، در زمینه برندینگ در صنعت ساختمان نیز فعالیت‌هایی صورت گرفته است. باوجود اینکه برندینگ در این صنعت رواج یافته است، لیکن در ایران، جدید به نظر می‌رسد چرا که اگر شما از یک فرد معمولی در ایران بخواهید چند برند لوازم صوتی، پوشاک و حتی متریال ساختمان را نام ببرد نام‌های زیادی را مطرح خواهد کرد اما برای یافتن نام چند برند ساختمانی (شرکت یا اشخاص معمار یا سازنده) باید مدت زمان بیشتری را صرف کنید.

این در حالیست که امروزه خریداران املاک و مستغلات در میان انبوه سازندگان به دنبال کسانی هستند که صرفا “حقیقت را در مورد محصولات خود ارائه نمایند، آن‌ها به دنبال تخصص و هویت در ساختمان اند، در زمانی که خریداران اطلاعات خود را در این زمینه گسترش می‌دهند دیگر سازندگان نمی‌توانند با ارائه اطلاعات جزئی از محصول خود و یا چاپ چند عکس خیره‌کننده درمجلات آنها را به فروش برسانند، زمان تغییر کرده است و مساله اصلی در بازاریابی ساختمان، بنای پایگاهی است که در آن، در جایگاه نخست باشید.

بیشتر بخوانید: اهمیت برندینگ در صنعت ساختمان

Branding consulting in the construction industry - top builders
Branding consulting in the construction industry – top builders

چگونگی انجام برندینگ ساختمان

برندینگ ساختمان خلق هویت مستقل برای ساختمان است. برای دستیابی به چنین هویتی نیاز به برنامه‌ریزی و داشتن استراتژی مناسبی است. در اولین قدم اطمینان داشتن از برندی منحصربه‌فرد است. به شکلی که نام و نشان ساختمان برند شده با دیگر ساختمان‌های هم‌نام اشتباه گرفته نشود.

پروسه زنجیروار مشاوره برندسازی در صنعت ساختمان

اگر چه برندینگ ساختمان اساساً در مقدمات ارائه ساختمان و با هدف فروش آن صورت می‌گیرد؛ اما لزوماً تنها برای به فروش رفتن واحدهای تجاری و مسکونی آن نیست. بلکه مجموعه اقداماتی است تا ساختمان هدف تبدیل به نمادی ماندگار در ذهن مردم منطقه شود. به ‌این ‌ترتیب می‌توانیم توسعه ساختمان در آینده‌ی دور و نزدیک را تداوم بخشیم. خدمات مشاوره برندینگ برای طی شدن دقیق این پروسه انجام می‌پذیرد. برندسازی برای فضاهای ساختمانی تنها به خلق یک نام و یا یک لوگو تمام نمی‌شود. بلکه پروسه‌ای زنجیروار از فعالیت‌هایی پیچیده است که باید در تدوین استراتژی مناسب انجام پذیرد.

معیارهای متعددی در برندسازی ساختمان نقش بازی می‌کنند. معیارها مانند:

  • طراحی ساختمان
  • کاربری ساختمان
  • پتانسیل‌های اقتصادی و جغرافیایی مکان احداث ساختمان
  • امکانات ساختمان
  • و غیره

تمامی این فاکتورها برای بررسی قابلیت‌های برندسازی ساختمان بررسی می‌شوند تا در نهایت باعث ایجاد یک شخصیت مستقل در ذهن مخاطبان و مشتریان ساختمان باشند. در دورنمای برندسازی، ایجاد تعامل با مردم از طریق ویژگی‌های بصری، شفاهی و حتی رفتاری آنها مورد توجه قرار می‌گیرد. تا جاییکه به نماد کیفی مناسب از خدمات و یا ارزش‌آفرینی در ذهن مخاطبان تبدیل شود.

مراحل اجرای برندینگ ساختمان به ‌قرار زیر هستند

  • بررسی جایگاه فعلی ساختمان از منظر اقتصادی و فرهنگی و همچنین بررسی مقدار شهرت کنونی ساختمان
  • پایه‌ریزی برنامه‌های جامع برای پوشش اهداف برندسازی ساختمان
  • طرح‌ریزی برنامه‌های جامع برای چگونگی ایجاد هویت بصری و معنوی ساختمان
  • انجام فعالیت‌های تبلیغاتی و پیاده‌سازی کمپین‌های تبلیغاتی برای معرفی مناسب ساختمان
  • تدوین برنامه‌های جامع برای زمان‌بندی فعالیت‌ها و همچنین چگونگی تخصیص بودجه برای اجرای برنامه‌های برندینگ ساختمان

کلام پایانی

ایجاد برند معتبر و پیشگام، همیشه در هر زمینه‌ای، نخستین نام تجاری است که در ذهن مشتری جا می‌گیرد، بنابراین قدرت بازار در دست صاحبان برندهاست.

سازندگان برتر، با بهره گیری از تیمی متخصص در حوزه برندسازی و توسعه کسب‌وکار و با سوابق درخشان اجرایی در زمینه برندسازی ساختمان آماده همکاری با پیمانکاران و سازندگان ساختمان در هر مرحله از پروژه می‌باشد.

همچنین بخوانید: تهاتر میلگرد

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *