برندینگ در معماری

برندینگ در معماری - سازندگان برتر

برندینگ در معماری - سازندگان برتر


برندینگ در معماری : در مشاغل مهندسی به خصوص معماری، شیوه معرفی خود به مخاطب و روشی که برای جذب او به کار می‌رود اهمیت بسیار بالایی دارد. استفاده از اصول برندینگ در معماری کمک می‌کند تا بتوانید به بهترین شکل مهارت‌های خود را نمایان کرده و به درآمد دلخواه خود دست پیدا کنید.

برندینگ چه اهمیتی در معماری دارد؟

امروزه علم برندسازی توانسته در هر حوزه‌ای وارد شده و آن حوزه را گسترش دهد. برندهای مختلفی نظیر آمازون، کوکاکولا، استارباکس، hp و اپل توانسته‌اند با استراتژی‌های متفاوت در برندسازی به ابرقدرتی در حوزه فعالیت خود تبدیل شوند.

حال سؤال اصلی آن است که برندینگ چگونه توانسته نام‌های تجاری بزرگ دنیا را به قدرت فعلی‌شان برساند؟ در واقع در طی فرایند برندسازی کسب و کارها می‌توانند با ایجاد تمایز و معرفی صحیح خود به مخاطبان، به انتخاب اول آن‌ها تبدیل شوند.

طبیعتاً استفاده از شیوه صحیح معرفی، منجر به ایجاد اعتماد می‌شود. در حوزه‌ای مانند معماری اعتماد کارفرما به برند معمار یا شرکت معماری عنصری با اهمیت محسوب می‌شود؛ در نتیجه برای ایجاد این اعتماد بین کارفرما و شرکت معماری، بهترین راه استفاده از اصول برندینگ است.

برندسازی برای معماران فقط داشتن یک لوگوی زیبا نیست

در واقع، وقتی نوبت به تبلیغ شرکت معماری شما می‌رسد، یک برند متمایز برای انتقال آنچه که شرکت شما را منحصر به فرد و متفاوت می‌کند، اساسی است.

با توجه به تجربه خود در شرکت‌های معماری، شرکت‌های ساختمانی و ارائه‌دهندگان خدمات خانگی در برندسازی و تغییر نام تجاری Archmark در ده سال گذشته، یک فرآیند استراتژیک ایجاد کرده‌ایم که برندسازی را آسان‌تر از حد انتظار می‌کند و نتایج شگفت‌آوری را نشان می‌دهد. در این مقاله، ما همان مراحلی را که انجام می‌دهیم با مشتریان خود به اشتراک می‌گذاریم تا شما آن‌ها را در تلاش‌های برندسازی خود به کار ببرید.

1. اهداف خود را مشخص کنید

برندسازی موفق برای شرکت های معماری با اهداف روشن شروع می شود. یک راه ساده برای تصمیم گیری در مورد اهداف برندینگ خود این است که مشخص کنید الان کجا هستید و قصد دارید در یک سال، سه سال و پنج سال آینده کجا باشید.

چه در حال رشد شرکت خود هستید و چه در یک شرکت معتبر موقعیت دارید، با مشخص کردن نوع پروژه هایی که می خواهید به مجموعه خود اضافه کنید، شروع کنید. چه مهارت ها و تخصص هایی را می خواهید توسعه دهید؟ برای چه چیزی می خواهید شناخته شوید؟ اگر مالک یا مدیر اصلی یک شرکت معماری هستید، می خواهید اهداف را شناسایی کنید و بفهمید که موفقیت برای شرکت شما چگونه است. آیا هدف شما تبدیل شدن به یک شرکت بزرگ است یا می خواهید جایگاهی به عنوان یک شرکت بوتیک ایجاد کنید؟ آیا پروژه های محلی بیشتری می خواهید یا می خواهید بر روی نوع خاصی از پروژه تمرکز کنید اما برای کار در مکان های مختلف گسترش دهید؟

مهم است که تصویر واضحی از اهداف مالی خود داشته باشید. این بینش به شما کمک می‌کند ارزش و تعداد مشتریان جدیدی را که برای جذب آن‌ها نیاز دارید و نیروی انسانی مورد نیاز برای مدیریت پروژه‌های جدید و حفظ سودآوری محاسبه کنید.

2. مخاطبان خود را بشناسید

برای یک استراتژی موفق برندسازی معماری، درک این موضوع است که چه کسی مخاطب ایده آل شماست و چه کسی نیست. در مورد آن فکر کنید، یک شرکت معماری تجاری نیاز به جذب شخصیت مشتری متفاوت از یک شرکت معماری مسکونی دارد. این کافی نیست که فقط امیدوار باشید که مشتری مناسب به خدمات شما برخورد کند. در واقع امید یک استراتژی بازاریابی نیست. برای یافتن مشتریان خود، باید بر اساس تخصص، تجربه و خدماتی که ارائه می‌دهید، به آنجا بروید و در مقابل بهترین مخاطبان قرار بگیرید.

زمانی که در تلاش برای رشد و گسترش برند خود هستید، محدود کردن مخاطبان هدف به همان اندازه مهم است. شما باید تا حد امکان خاص باشید تا بتوانید تشخیص دهید که برند شما باید با چه کسی ارتباط برقرار کند.

3. نام تجاری خود را بسازید

هنگامی که اهداف و مخاطبان خود را شناختید، آماده ایجاد برندی هستید که بتوانید آن را بازاریابی کنید. برند چیزی فراتر از یک لوگو است! در حالت ایده‌آل، شما می‌خواهید برندی ایجاد کنید، مشتریانی که در نگاه اول مورد توجه قرار خواهند گرفت. برندی که به آنها این حس را می دهد که کار با شما چگونه است و سازمان شما برای چه ارزش هایی ارزش دارد.

بیشتر بدانید: اهمیت برندینگ در صنعت ساختمان

برندینگ در معماری - سازندگان برتر
برندینگ در معماری – سازندگان برتر

4. هویت بصری برند خود را طراحی کنید

گام بعدی این است که روی ایجاد هویت بصری برند خود کار کنید. اگرچه ممکن است با یک لوگو شروع شود، هویت بصری شما به وب‌سایت، نمونه کارها، کارت‌های ویزیت و هر چیزی که معرف شرکت معماری شما باشد، گسترش می‌یابد. لوگوی شما همچنین باید بازتاب حرفه ای بودن باشد و به راحتی قابل یادآوری باشد. لوگوی خود را به عنوان چهره کسب و کار خود در نظر بگیرید. ارزش سرمایه گذاری روی یک لوگوی حرفه ای و منحصر به فرد را دارد. وقتی برای آینده شرکت خود به اندازه کافی برای سرمایه گذاری در آن ارزش قائل شوید، مردم متوجه تفاوت می شوند. وسوسه انگیز است که در سوپ الفبای لوگوهای شرکت معماری فرو بروید. اگر فراتر از لوگوهای مونوگرام نگاه کنید و چیز متفاوتی را امتحان کنید چه اتفاقی می افتد؟

تبلیغات در صنعت ساختمان

عکاسی با کیفیت بالا

اطمینان حاصل کنید که نمونه کار شما با عکاسی با کیفیت بالا ایجاد شده است. ظاهر و احساسی را در تصاویر نمونه کار خود ایجاد کنید که نشان‌دهنده برند شما باشد. همچنین به شما کمک می‌کند تا به عکاسان مختصر ارائه دهید تا به طور مداوم تصاویر پروژه خوبی دریافت کنید. با وجود تمام سرمایه گذاری و ارزش یک فضای تجاری و مسکونی گران قیمت، دیدن اینکه چقدر معماران و سازندگان مایل به کوتاهی و کوتاهی در عکاسی هستند، تکان دهنده است. هیچ چیز نمی تواند به اندازه یک عکس بی کیفیت با ترکیب بندی بد، نور ناکافی و غیره از تاثیر و ارزش درک شده بکاهد.

تصاویر با کیفیت ارزشی را که برای کسب و کار خود قائل هستید را منعکس می کند و تمایل مشتریان را برای سرمایه گذاری در خدمات شما مطلوب تر می کند.

وب سایت شما ممکن است اولین برخورد مشتری با شرکت معماری شما باشد. شما باید مطمئن شوید که نام تجاری شما به خوبی توسط وب سایت شما ارائه می شود، و این سایت اولین برداشت دقیق – و جذاب – را از شرکت شما ارائه می دهد.

برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر با تیم سازندگان برتر در ارتباط باشید.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *