برندسازی در صنعت ساختمان یعنی چه؟
آیا تا کنون شنیدهاید که ساختمانهای یک منطقه یا محله را با نام سازنده آن معرفی کنند؟ مثلا بگویند که فلان ساختمان زعفرانیه را آقای فلان ساخته، یا مجموعه ساختمانهای فلان محله را فلان گروه ساختهاند. اینها مواردی هستند که به موضوع برندسازی در صنعت ساختمان اشاره دارند.
در چند سال اخیر ذائقه مردم در انتخاب خانه کمکم تغییر کرد. طوری که بیشتر به سمت خانههایی مدرن با طراحیهای داخلی جذاب و باکیفیت رفتند. هوشیاری آنها در انتخاب ملک بیشتر شد و با وسواس و حساسیت بیشتری به دنبال خانه گشتند. تمام این موارد باعث شد تا سازندگان به فکر راه چاره باشند. به همین دلیل برای اینکه بتوانند سازه خود را از دیگر ساختمانها متمایز کنند، به سراغ برندسازی در صنعت ساختمان رفتند. یعنی ساختمانهایی که میساختند را با نام و برند شخصی خود معرفی میکردند. این گونه شد که اکنون اکثر ساختمانها همراه با نام سازندهشان شناخته میشوند.
افزایش فروش شرکت ساختمانی با سازندگان برتر
اهمیت برندسازی در صنعت ساختمان
تخصص تولید و تخصص فروش با هم تفاوت اساسی دارند و شرکتی موفق خواهد شد که هر دوی این تخصص ها را داشته باشد. در سال های اخیر باوجود رکود نسبی در بخش ساخت و ساز در کشور، ساخت برج های بلند مسکونی و مجتمع های کوچک و بزرگ تجاری و اداری در سراسر کشور و به ویژه در تهران را شاهد هستیم. ساختمان هایی که اغلب خالی مانده اند و سازنده های آنها برای فروششان با مشکل مواجه شده اند.
در واقع پس از مرحله تولید (ساخت و ساز) نوبت به استفاده از افراد متخصص در زمینه برندسازی و تبلیغات می رسد تا با ارائه راهکارهای عملی به فروش محصولات تولیدی کمک کنند. روش های فروش تغییر کرده و برای افزایش فروش شرکت های ساختمانی نیاز به تخصص بازاریابی و تبلیغات است.
افزایش اعتماد با برندسازی در صنعت ساخت و ساز
برندها به واسطه تکرار اسم و شهرتشان در ذهن مخاطبان خود، اعتماد مخاطبان و مشتریان خود را جلب می کنند. این طبیعی است که وقتی بارها و بارها نام یک شرکت ساختمانی را در کنار صفات مثبت می بینیم و می شنویم، با شنیدن نام آن شرکت، همان صفات مثبت نیز در ذهن ما تداعی می شود و به نوعی حس آشنا بودن و قابل اعتماد بودن را در ما ایجاد می کند.
ایجاد حس رضایت و افتخار در کارمندان
یکی دیگر از مواردی که در شرکت های ساختمانی برند مشاهده می شود، حس رضایت و افتخار کارمندان برای کار کردن در این شرکت ها است و این موضوع می تواند در افزایش راندمان کاری پرسنل و حتی در مواردی کارمندان حاظرند با حقوق کمتر در این شرکت ها فعالیت کنند.
علاوه بر این موضوع، این یک امر طبیعی است که نیروهای متخصص تمایل دارند که در شرکت هایی با برند قوی کار کنند که نتیجه آن افزایش بهره وری و ارتقاء سطح کیفی محصولات و خدمات شرکت خواهد بود.
با برندسازی رقبا را کنار خواهید زد
باز هم بر می گردیم به مثال ابتدای مقاله. گفتیم که وقتی شرکت شما در بازار خودتان به یک برند تبدیل شده باشد، مشتریان با شنیدن اسم محصول یا عنوان خدمت، در بین تمام شرکت های رقیب، نام شرکت شما را به خاطر می آورند و این یعنی بدون اینکه بخواهید با سایر شرکت ها رقابت کنید، مشتریان آنها را نادیده می گیرند و محصولات و خدمات شما را برای استفاده در نظر خواهند گرفت.
برند فرایند تصمیم گیری را برای مشتریان ساده می کند و اگر مشتریان این باور را داشته باشند که یک برند همچنان می تواند نیازهای آنها را برآورده کند به آن برند وفادار می مانند و تا زمانی که مشتری از خرید محصول نفع دریافت کند، به خرید از آن برند ادامه خواهد داد.
یک شرکت ساختمانی چگونه باید مشتریهای بیشتری جذب کند؟
اولین پرسشی که برای افزایش مشتری در شرکت های ساختمانی به ذهن میرسد، این است که از کجا شروع کنیم؟ و شاید باورتان نشود که اولین مرحله، سختترین مرحله است. بعدازآنکه فرایند بازاریابی را شروع کنید، همهچیز پشتهم اتفاق میافتد. بهترین کار این است که به استراتژی بازاریابی بهعنوان مجموعهای از اهدافی نگاه کنید که میخواهید به آن برسید. این اهداف میتواند شامل موارد زیر باشد:
- برقراری ارتباط با مشتریها برای ایجاد کمپینهای بازاریابی ارجاعی و برنامه وفاداری
- افزایش فرصتهای فروش از طریق بازاریابی آنلاین یا نمایشگاههای تجاری
- دستیابی به سود خالص یا اهداف فروش سالیانه
3 استراتژی بازاریابی برای افزایش مشتری در شرکت های ساختمانی
استراتژی بازاریابی مؤثر، تفاوت رشد کسبوکار یا شکست خوردن آن در رقابت را مشخص میکند. برای افزایش مشتری در شرکتهای ساختمانی به یک استراتژی بازاریابی مناسب نیاز دارید؛ یعنی باید به سراغ کارهایی بروید که مناسب با صنعت متغیر و رقابتی ایران تنظیم شده باشند و متناسب با آن رشد کنند.
1. برندینگ
همه کسانی که به دنبال افزایش مشتری در شرکت ساختمانی هستند، لازم است که برند خود را تقویت کنند. وقتی برندتان را بهخوبی بسازید و توسعه دهید، کسبوکارتان اعتبار بیشتری را از سوی مشتریها و موتورهای جستجو به دست میآورد. برندینگ شما را از رقبایتان متمایز کرده و کسبوکارتان را مشهور میکند.
علاوه بر لوگو، عناصر دیگر برندینگ را هم جدی بگیرید:
- طراحی کاور ماشین و کامیونهایتان
- کارت ویزیت
- پالت رنگ جذاب
- تایپوگرافی حرفهای
- پیام کاملاً واضح
- هماهنگی تصاویر و گرافیک
2. وبسایت
وبسایت باید جذاب باشد، کاربری آسانی داشته باشد و از همه مهمتر با موبایل سازگار باشد. باید وبسایتتان را طوری طراحی کنید که سرنخهای فروش بتوانند اطلاعات موردنیازشان را بدون احساس سردرگمی پیدا کنند. بهعنوانمثال به وبسایت شرکت توسعه ساختمانی پارسیان سری بزنید. تمام پروژههای ساختمانی این شرکت را بهراحتی میتوانید در آن بیابید. این وبسایت طراحی مناسبی دارد و تجربه کاربری خوبی را هم فراهم میکند. اطلاعات مهمی که مشتریهای بالقوه در جستجوی آن هستند، با سادهترین روش در اختیار آنها قرار میگیرد. لینک برقراری ارتباط و اطلاعات تماس هم در بالا و پایین صفحه موجود است تا مشتریان بالقوه بهراحتی به اطلاعات موردنیاز دست یابند.
بیشتر بدانید: طراحی سایت ساختمانی
3. سئو
بعدازآنکه وبسایتتان را ایجاد و طراحی کردید، برای افزایش مشتری در شرکتهای ساختمانی میتوانید از بهینهسازی موتورهای جستجو کمک بگیرید. اینگونه در صفحه اول نتایج گوگل ظاهر میشوید. رتبهبندی بالاتر در موتورهای جستجو ترافیک وبسایتتان را افزایش میدهد. هرچقدر که رتبهتان در موتورهای جستجو بالاتر باشد، مشتریهای بیشتری پیدایتان میکنند.
تحقیق کلمات کلیدی و بهینهسازی وبسایت اهمیت زیادی دارد. بنابراین توصیه میکنیم یا یک متخصص استخدام کنید و یا پروژه طراحی وبسایت را برونسپاری کنید.
نتیجهگیری:
برندسازی در صنعت ساخت سازهها میتواند به سازمانها کمک کند تا در میان رقبای خود متمایز شده و ارزش افزوده ایجاد کنند. با رعایت مراحل برندسازی و اجرای راهکارهای تقویت برند، سازمانها میتوانند به عنوان یک برند قدرتمند و مورد اعتماد مشتری شناخته شوند و بازاریابی بهتری را انجام دهند. در نهایت، برندسازی در صنعت ساخت سازهها میتواند منجر به رشد، پیشرفت سازمانها در بازار و افزایش مشتری باشد. برای راهنمایی بیشتر با سازندگان برتر تماس بگیرید.
No comment